Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

Grass G.O.A.T.

Műfüves sportpályák építése

Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.
Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

Műfüves sportpályák építése

Cégünk többek között foglalkozik műfüves sportpályák építésével, teljes körű kivitelezésével, a megrendelő igényeinek megfelelően. Megrendelésre kivitelezünk futballpályákat, teniszpályákat, golfpályákat, amerikai futball és padel pályákat is. Továbbá foglalkozunk iskolai, óvodai és bölcsödei területek műfüvesítésével.

Futballpályák

Teniszpályák

Golfpályák

Padel pályák

Mesterséges fű melletti érvek

♻️ nem igényel gondozást, csak évente párszori karbantartást

♻️ az év 365 napján zöldbe borítja a kiválasztott területet

♻️ gyermek-, állat- és környezetbarát termék

♻️ 100 % -ban újrahasznosított sportpázsitok, a Földön keletkezett műanyag hulladékot formálják újra értéket teremtve

♻️ Földünkön a víz egyre nagyobb értéknek számít, az örökzöld pázsitokat nem kell öntözni

♻️ memóriaszállal ellátott termékek, melyek fény vagy hő hatására regenerálódnak

♻️ fagy-, sav- és tűzálló

♻️ balesetvédelmi szempontból sokkal praktikusabb, mint például a beton, murva, tömör föld vagy fenyőkéreg, hiszen egy egybefüggő felületet biztosítunk felhasználóink részére, és emellet kiváló rezgés- és ütéscsillapítással bír

Aki hosszú távon gondolkodik, rövid idő alatt felismeri, hogy egy műfüves pálya kivitelezése sokkal nagyobb befektetés annál, hogy megérné csupán az olcsóság alapján kivitelező céget választani hozzá és egy hanyag termékkel lefedni kedvenc sportpályáját.

Cégünk külföldön szerzett magas színvonalú szakmai tapasztalatok segítségével képes   minőséget nyújtani és minden előírásnak megfelelni. A megépített pályák használhatósága nagymértékben függ attól, hogy milyen alapossággal építik meg, és hogyan tartják karban ezeket, ezért érdemes körültekintően eljárni a kivitelező cég megválasztásakor.

Célunk a piacon meghatározó szerep elérése, ezért a profi munkánkhoz korrekt árak, személyes szakmai tanácsadás párosul, így biztosított az Ön elégedettsége.

Amennyiben műfüves pálya kialakítását tervezi, vagy szeretné gondozásmentesen élvezni a szabadban töltött időt, győződjön meg referenciáink áttekintésével, árajánlat kérésével, hogy áraink legalább annyira kedvezőek, mint amilyen alapos munkát végzünk.

A futballpályákhoz és az összes sportlétesítményhez az Italgreen teljes körű szolgáltatást kínál:

✔️ kezdve az ideális megoldás keresésétől egy modern és tapasztalt műszaki-kereskedelmi csapatnak köszönhetően kulcsrakész megoldásokat kínál a telepítéstől a karbantartásig

✔️ hűség-partnerség kialakítása az ügyféllel, amely a műfüves futballpálya telepítése után is folytatódik

Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

A mesterséges füves focipályák előnyei

A műfüves futballpálya előnyei figyelemre méltóak: az Ön igényeinek megfelelő telepítés; minimális karbantartás; hibátlan funkcionalitás minden évszakban az időjárási körülményektől függetlenül; természetes érzés és esztétika; 100% -ban újrahasznosítható.

A mesterséges füves pálya a legjobb befektetés, ha profi vagy amatőr pálya kiépítésére vagy felújítására van szükség. Az Italgreen valójában nemcsak a hosszú élettartamot garantálja ellenállva az elhasználódásnak és az időjárási viszonyoknak, hanem a minimális karbantartás miatt jelentős megtakarítás is elérhető.

Néhány jelentősebb futballcsapat, melyek az Italgreen műfüvet választották edzőközpontjukba: a Manchester City, az Athletic Bilbao, a Juventus, a Chievo Verona, a Parma, a Cruzeiro, a Shakhtar Donetsk, a Galatasaray, a Boavista és még sokan mások.

Mesterséges fű teniszpályákhoz

Az első sportolási célú műfüvet 30 évvel ezelőtt a teniszpályákon használták. Azóta az Italgreen mindig is az élen járt abban, hogy a teniszezőknek olyan pályát biztosítson, amely egyenrangú a klasszikusabb felületekkel. A látványos meccsek garantáltak, hiszen teniszfüvünk a betonéhoz nagyon hasonló játéksebességet kínál: tulajdonképpen a kemény kategóriába sorolható, de rugalmasabb, így a salaknál valamivel magasabb labdapattanást biztosít. A műfüves teniszpályák másik nagy erőssége a karbantartás szinte teljes hiánya, amely lehetővé teszi a pálya teljes használatát több órán keresztül, az Italgreen pedig több mint 10 évig garantálja a tökéletes teljesítményt. Ezenkívül a műfüves teniszpálya könnyen használható vihar és esőzés után is kiváló vízelvezető tulajdonságainak köszönhetően, amelyek szárazon tartják a terepet a rossz időjárási hullám végén. Ez biztosítja, hogy a teniszpálya egész szezonban használható legyen, több játéklehetőséget biztosítva. A műfüves teniszpályák természetesek és valósághűek kellemes esztétikai hatással. Magas szálmemória képességének és nagy ellenállásának köszönhetően az Italgreen műfű hosszantartó és gyönyörű, természetes érzést biztosít.

Az Italgreen mesterséges teniszfüve a legújabb európai szabványok szerint jóváhagyott, és 100%-ban újrahasznosítható és környezetbarát.

Golfpályák építése

Az Italgreen mesterséges golfpázsit a maximális technológiai kifejezése a műfüvek sportban való felhasználásának, mivel kiváló teljesítményt és egész évben játszhatóságot biztosít.

Ha technológiai szempontból fejlett partnert keres egy golfpálya építéséhez, az Italgreen teljes körű szolgáltatást kínál Önnek a tervezéstől a kulcsrakész pálya leszállításáig és telepítéséig.

Miért van szükség művüfes golfpálykra?

A mesterséges golffüvet olyan technológiai eljárással állítják elő, amely tökéletesen szimulálja a természetes, zöld gyep előnyeit, miközben kiküszöböli annak árnyoldalait. Olívazöld gyepszőnyeg természetes és valósághű, kéttónusú árnyalattal a kellemes és autentikus esztétikai hatás érdekében. Magas szálmemória képességének és nagy ellenállásának köszönhetően mesterséges golffüvünk hosszú élettartamú és nem igényel gyakori karbantartást.

Az Italgreen mesterséges golfpázsit a legújabb európai szabványok szerint készül, amelyek a biztonság és az anyagok minősége tekintetében a világ legszigorúbbjai közé tartoznak.

Ezenkívül a golfhoz gyártott műfű 100%-ban újrahasznosítható és környezetbarát.

Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

Italgreen Padel

Az Italgreen padel pályák egyet jelentenek a minőségi, személyre szabott és élvonalbeli létesítményekkel.

Az Italgreen padel pályák egyet jelentenek a minőségi, személyre szabott és élvonalbeli létesítményekkel.

🎾 Azonnal szállítható 100% olasz gyártmányú termékek.

🎾 Kulcsrakész megoldások, ügyfeleinket a tervezéstől a telepítésig segítjük.

🎾 Több mint 40 éve vezető a sportlétesítmény-építés területén.

🎾 Technikai támogató a Nemzetközi Padel Szövetség (IPF)

Az Italgreen megalkotta a valaha volt leginnovatívabb mesterséges füves felületeket padelpályákhoz, hogy minden igényt kielégítsenek.

Műfüveink minden időjárási- és játékkörülmény között használhatóak, ellenállnak az UV sugaraknak és a fagynak. Egész évben lehetőséget biztosítanak a szabadidő eltöltésére, ill. akár versenyek lebonyolítására is. Ezenkívül a nagy rugalmasságú memóriaszálak biztosítják a mesterséges gyepszőnyeg azonnali „regenerálódását” használat után, garantálva a labda tökéletes pattogását és a sportoló lábának megfelelő tapadását.

Az Italgreen 40 éve vezető szerepet játszik a mesterséges gyepfelületek gyártásában, mindig a piac legjobb technológiáit alkalmazva, köszönhetően a folyamatos innovációnak és a környezeti fenntarthatóságnak. Az Italgreen a gyártási láncának 100% -át ellenőrzi, mely szigorúan Olaszországban történik, a fűszálak extrudálásától a szintetikus gyepburkolatok szövésén át egészen azok tervezéséig, raktározásáig és szállításáig.

A sokoldalú és testreszabható Italgreen padel burkolatok megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a padel pályákat egyedivé és felismerhetővé tegyék.

Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

Vége a gumigranulátum korszaknak...

Az Italgreen egyik legjobb fejlesztése egy természetes alapanyagokból, növényi rostokból álló feltöltő anyag, melyet Geofill®-nek hívnak. Első osztályú olasz futballcsapatok segítségével kifejlesztett és tesztelt innovatív keverék, mely hihetetlen természetességet kölcsönöz a mesterséges gyepszőnyegnek.

Az Italgreen ezt az feltöltő anyagot használja a legtöbb sportpályáján Olaszországban és világszerte egyaránt.

A Geofill® előnyei:

– Jelentős szervezetek által szabadalmaztatott
– Természetes összetevőinek köszönhetően szagtalan
– Tökéletes illeszkedés a mesterséges gyepszőnyegbe
– Csökkenti a pangó víz megjelenését a területen
– Környezetbarát
– Megtartja a nedvességet, így állandó hőmérsékletet generál a területen

– Tökéletes stabilitást érhető el megfelelő sportcipő alkalmazásával
– A labda mozgása megegyezik a természetes gyepeken történő mozgással
– Tökéletesen elnyeli a futás közbeni, a lábat érő ütéseket
– Kisebb balesetveszély

Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.
Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.
Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.