Műfű, gyepszőnyeg telepítés, kertépítés, padel - Grass G.O.A.T.

Grass G.O.A.T.

Kertépítés felsőfokon

Kertépítés felsőfokon

Fő profilunk a műfű telepítése. Emellett megrendelőinket teljes körűen próbáljuk kielégíteni, ezért 2021-től új munkafolyamatokkal bővült cégünk.

Szakképzett kertész irányításával tervezzük meg és kivitelezzük kertjét a megrendelői igény és a terület adta lehetőségeket figyelembe véve. Külföldi (portugál, olasz, spanyol, stb.) ill. belföldi növény nagykereskedésekkel állunk kapcsolatban, így a legjobb minőségű növényeket és gyepszőnyeget tudjuk biztosítani a megrendelő kertjébe. Referenciáink között az előző szezon legjobban kedvelt növényei találhatók: yuccák, agávék, kaktuszok, babérmeggyek, korallberkenyék, pampafüvek, olíva bonsai fák.

Kutyatartók számára is egy kompromisszumos megoldást tudunk nyújtani műfüveinknek köszönhetően. Így sikerült összhangba kerülnie a természetesnek a mesterségessel. Az egzotikus dzsungeleken keresztül, a gyümölcsfákkal tarkított területeken át, minimál stílusú növényekkel beültetett kertjeink az ország számos pontján megtalálhatók.

Ezen kívül flórakosaras magaságyás építése mellett támfal építéssel, térburkolat lerakással és kerítés rendszerek építésével is foglalkozunk.